Wanhopige moeder over vermiste jongen uit Paramaribo – Heeft iets hem de rivier ingetrokken? (foto’s)

vermist Paramaribo
Lydia is radeloos, wanhopig en heel erg verdrietig. Zij is de moeder van de 13-jarige vermiste jongen uit Paramaribo. Hij verdween 11 dagen geleden. Volgens ooggetuigen werd hij door iets groots de diepte van de rivier ingetrokken.

[quads id=1]

Zijn ouders weten niet meer waar ze moeten zoeken. Ze snappen ook niet waarom de politie niet het water in is gegaan om te zoeken. Lydia smeekt een ieder om hulp. Ze wil haar zoontje terug. Bekijk de link om haar brief te lezen. Deel het met iedereen. Ze willen namelijk in contact komen met getuigen. Kijk ook naar de gedeelde foto’s. Misschien kan ze hulp en advies krijgen? Wat is er gebeurd met haar jongen? Is er iets in het water? Wat kan het zijn?

[quads id=1]

Moeder uit Paramaribo

Hallo FamilieNieuws, hallo Suriname, ik heb dringend jullie hulp nodig. Mijn zoontje is verdwenen. Zaterdag 14 september 2019 is hij uit het oog verloren

Ze zeggen dat hij achter een bal aan is gegaan en ineens werd getrokken door iets groots. Iets in de vorm van een grote abnormale slang. Het is zo snel gegaan. Niemand kon hem meer zien en niemand weet wat er precies is gebeurd. Volgens de aanwezigen die achter hem aan zijn gegaan was hij echt ineens weg. Daarnaast hoor ik allemaal verschillende verhalen. Dan speelde hij met de bal, dan was hij weg, dan heeft iets hem gegrepen in het water. Wat moeten we nu geloven? Het lijkt alsof niemand mij precies kan vertellen wat er is gebeurd.

[quads id=1]

Niet zwemmen

Hij kan niet zwemmen. Ik ben zelf altijd zo voorzichtig met hem. Wij als ouders waren er niet bij. Hij was meegegaan met een tante van hem. Van vaders kant. De politie werd gelijk ingeschakeld, maar ze stonden eerst gewoon aan de zijkant. We vroegen toen naar duikers en kregen te horen dat de duikers met verlof waren. De politie bleef wel de eerste twee dagen na de vermissing mee zoeken. Met een boot ook maar ze zijn nooit de rivier ingegaan om te duiken. Tot nu toe weet ik niet waarom.

We zijn zeker 4 dagen op de plek gebleven om te blijven zoeken. Helaas zonder resultaat.

De oproep op Facebook

[quads id=1]

Ik wil de Surinaamse gemeenschap vragen om hulp. Ik ben namelijk op zoek naar mijn 13-jarige zoontje Requelme. Hij is al 11 dagen vermist. Het betreft de vermissing te Accaribo op Domburg in Suriname. Ik vraag een ieder, de ministers, de autoriteiten van Suriname. Iedereen!!! Help mij aub. Ik ben nog steeds aan het zoeken. We zijn radeloos. Ik heb jullie hulp dringend nodig.

Getuigen gezocht

We hebben begrepen dat er meerdere mensen aanwezig waren tijdens het incident. Kunnen deze mensen aub contact maken met mij of met FamilieNieuws. Ik wil graag weten wat er precies is gebeurd. FamilieNieuws heeft mijn telefoonnummer. U kunt mij ook een bericht sturen via Facebook

Lieve mensen, Ik wacht nog steeds op mijn zoontje om thuis te komen. Helpen jullie mij aub. Ik heb hulp nodig van iedereen. Please

Belangrijke update:

Zoekactie naar vermiste 13-jarige jongen uit Suriname gestopt – moeder is radeloos

Dit zijn wat foto’s van hem:

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Jongen vermist in de rivier – vakantie Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland