Nederlandse media: Twee mannen uit Suriname van de aardbodem verdwenen – auto teruggevonden in Paramaribo (foto’s)

vermist Suriname Paramaribo
Waar zijn Hari Bisnoepersad (Roy Hari) uit Nederland en Romeo Donk uit Suriname? Ze zijn nog steeds spoorloos. Zelfs de media in Nederland is zich erin gaan verdiepen. het blijft raar, zeker nadat de auto van 1 van de mannen uitgebrand terug is gevonden in Paramaribo.

Bekijk onderstaand bericht om te lezen wat de media in Nederland hierover schrijft. Wat kan er aan de hand zijn? Is dit een gewone vermissing? Deel het bericht zodat ze toch snel gevonden kunnen worden. De familie (van Roy) wil dat ze terugkomen. Bekijk de overige foto’s.

[quads id=1]

Uit Suriname en Nederland

De Telegraaf in Nederland schreef het volgende hierover: Uitgebrande auto teruggevonden. Twee mannen van aardbodem verdwenen. Na een bezoek aan Nederland zijn halverwege september twee mannen van de aardbodem verdwenen in Suriname.

[quads id=1]

Een auto die door in ieder geval één van hen werd gebruikt, is uitgebrand ten oosten van Paramaribo teruggevonden. Het gaat om een 58-jarige Nederlands-Surinaamse Hari Bisnoepersad, roepnaam Roy Hari, en de Surinaamse Romeo Donk.

[quads id=1]

We willen hem terug

De familie van Roy Hari maakte zich grote zorgen over de verdwijning van Hari en heeft in een Facebookbericht op 22 september mensen die meer weten opgeroepen zich te melden. ’Mocht iemand weten waar hij zich bevindt of heeft iemand hem nog gezien. Laat het ons aub weten! De familie maakt zich ernstige zorgen en wil hem terug’, schreef een nichtje.

[quads id=1]

Auto in Paramaribo gevonden

Ze laat woensdag aan deze krant weten dat de politie de verdwijning serieus zegt te nemen. „Het probleem is alleen dat de politie niets loslaat over het verloop van het onderzoek. We weten dus niets. We maken ons wel grote zorgen”, aldus Anjana, die in Nederland woont.

De wijze waarop de auto van Hari werd teruggevonden wijst op een afrekening of beroving. Volgens het nichtje heeft haar oom geen criminele achtergrond. „Voor zover ik weet niet.”

[quads id=1]

Recherche houdt rekening met meer liquidaties

De Amsterdamse politie staat op scherp en houdt er rekening mee dat het conflict in de onderwereld tot meer geweld leidt. In Suriname sluiten politiebronnen niet uit dat ook de verdwijning van Roy Hari verband houdt met dit drugsconflict, maar vooralsnog zien ze geen verband. Suriname speelt een steeds grotere rol bij de doorvoer van cocaïne naar Nederland.

Hierop reageren? [email protected] of [email protected] of App naar onze whatsapp tiplijn. Zet het nummer van onze tiplijn in je telefoon: +31 613650952

[quads id=1]

Of maak contact met de familie van Roy:
Graag contact opnemen met het Volgende Telefoon Nummer :+31626814009
Emailadres :[email protected]

Lees het volledige artikel bij de bron:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1099080719/twee-mannen-van-aardbodem-verdwenen

De website boevennieuws schrijft het volgende:

Foto;s binnengekomen via Facebook
Geschreven door JOHN VAN DEN HEUVEL EN MICK VAN WELY
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland