Home Redactie

Dode man aangetroffen in auto te Paramaribo (video’s)

Een wrede ontdekking vandaag te Paramaribo. In een auto aan de Hofstraat is een ontzield lichaam gevonden. Het zou gaan om een 31-jarige jongeman.

Het voertuig met het lijk erin stond al langer dan een dag daar geparkeerd. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video’s ervan. Wederom een familie in diepe rouw. We wensen hen veel sterkte toe

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: LIJK IN VOERTUIG AANGETROFFEN AAN DE HOFSTAAT te Paramaribo. Net na twaalf uur donderdagmiddag werd in deze auto het levenloos lichaam aangetroffen.
Donderdagmiddag is het ontzielde lichaam van 31-jarige JA in een voertuig aangetroffen aan de Hofstraat te Paramaribo.

Langer dan 24 uur

Het voertuig stond langer dan een dag voor een pand geparkeerd.

auto Paramaribo

Volgens de politie is er geen teken van misdrijf op het lichaam aangetroffen.

Onduidelijk

Het is vooralsnog onduidelijk hoe de man is te komen overlijden. Een ingeschakelde arts stelde de dood ter plaatse vast.

Het levenloze lichaam is voor obductie in beslag genomen. Ook het voertuig is in belang van het onderzoek in beslag genomen. De zaak is overgedragen aan Kapitale Delicten die het onderzoek verder zal verrichten.

Bekijk hier de video’s

Later meer

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/09/26/lijk-in-voertuig-aangetroffen-aan-de-hofstaat/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland