Dinesh overleden nadat zijn eigen bus over hem heen rijdt te Paramaribo – politie Suriname (video)

bus Paramaribo
Een verschrikkelijk ongeval. Dinesh probeerde de bus tegen te houden maar hij kwam te overlijden. Hierbij de politie-informatie omtrent het dodelijk ongeval van vandaag te Paramaribo. Een buschauffeur werd overreden door zijn eigen bus.

[quads id=1]

Lees het officiële politiebericht voor meer informatie omtrent het ongeval en voor de volledige identiteitsgegevens van het slachtoffer. Bekijk ook de nieuwe video. Dit is ook heel erg voor de passagiers. Wij van FamilieNieuws wensen iedereen veel sterkte. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan hieronder dit bericht.

[quads id=1]

Ongeval Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende hierover:

Correctie: Correctie met betrekking tot overleden bus chauffeur

Per abuis is in het politie bericht van donderdag 26 september jongstleden aangegeven, dat de autobus naar achteren rolde en dat het slachtoffer Dinesh,Ramdas het verder rollen daarvan wilde stoppen zonder succes. De autobus rolde niet naar achterenmaar naar voren toen de heer Ramdas ongelukkigerwijs daaronder terecht kwam met het voor hem noodlottig gevolg.

[quads id=1]

Bij deze wenst de afdeling PR-KPS de nabestaanden van de heer Dinesh,Ramdas veel sterkte toe met dit smartelijk verlies.

Bus bestuurder overleden bij verkeersongeval. De 59-jarige bus bestuurder Dinesh, Ramdas is vanmorgen, donderdag 26 september, bij een verkeersongeval aan de van ’t Hogerhuysstraat overleden.

[quads id=1]

bus Paramaribo
Foto binnengekomen via facebook

De politie van het bureau Nieuwe Haven kreeg omstreeks negen uur de melding dat een manspersoon, ter hoogte van het benzinestation “Go2” aan de van ’t Hogerhuysstraat, door een autobus was overreden.

Paramaribo bus
Bij aankomst van de politiemannen werd het slachtoffer levenloos onder de bus aangetroffen. Met assistentie van de brandweer is de heer Ramdas vanonder de autobus gehaald. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast.

[quads id=1]

Onderzoek wees uit dat Dinesh, Ramdas een groep personen vervoerde naar een ontspanningsplek buiten de stad. Onderweg stopte hij bij het benzinestation om de autobus bij te tanken waarbij hij uit de autobus stapte. Plotseling begon de bus naar VOREN te rollen in de richting van de openbare weg. De heer Ramdas wilde de autobus tot stilstand brengen door daarachter te gaan staan en weerstand te bieden.

[quads id=1]

Helaas was hij niet bij in staat de autobus tot stoppen te brengen. Hij is hoogstwaarschijnlijk komen te vallen en de autobus is over hem heen gerold met het gevolg dat hij overleden is.

Het ontzielde lichaam van de heer Ramdas is na overleg met het Openbaar Ministerie afgestaan aan zijn nabestaanden. De autobus is voor een algehele keuring door de politie in beslag genomen. De heer Dinesh,Ramdas wordt tot een verkeersdode gerekend.

Bron:

Bus bestuurder overleden bij verkeersongeval

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland