Buschauffeur overleden nadat hij onder eigen bus komt in Paramaribo (video)

overleden Paramaribo bus
Een vreselijk bericht van overlijden. In Paramaribo is zojuist een ongeval met dodelijke afloop geweest. Een buschauffeur kwam onder zijn eigen bus terecht en is kort daarna overleden.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar een video ervan. We wensen de passagiers die alles hebben meegemaakt veel sterkte toe.

[quads id=1]

Overleden in Paramaribo

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: De redactie verneemt dat de chauffeur van bus zou verwisselen bij een servicestation aan de Van Het Hogerhuysstraat te Paramaribo. De bus met passagiers die waarschijnlijk niet op handrem was kwam in beweging.

[quads id=1]

Brandweer

De buschauffeur trachtte nog de bus tegen te houden maar kwam onder het voertuig terecht. Met assistentie van de brandweer werd de man van onder de bus gehaald. Toen de ambulance ter plaatse arriveerde bleek dat hij het leven had gelaten. De politie is bezig met het onderzoek.

Video van Anthony Janki

[quads id=1]

Later meer

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/09/26/man-komt-onder-eigen-bus-terecht-en-overlijdt/

Foto van U-news
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland