Zieke mevrouw uit Paramaribo zoekt dringend hulp voor haar gezin (video)

moeder Paramaribo
Na meer dan 20 miskramen heeft mevrouw 3 kinderen. Ze zou dolgelukkig moeten zijn na zoveel ellende. Maar helaas. Het gelukt lacht het gezin (nog) niet toe.

[quads id=1]

Zoveel ellende treft deze mevrouw uit Paramaribo. Ze werd 7 jaar geleden getroffen door een aanval en belandde daardoor in een rolstoel. Een paar dagen geleden belandde haar man ook in een rolstoel. Het is haar allemaal teveel geworden. Luister naar haar emotionele verhaal. Bekijk de verdrietige video en deel het met een ieder. Zodat het de juiste mensen kan bereiken.

[quads id=1]

Mevrouw uit Paramaribo

Wauw wat een verhaal. Enkele dagen geleden is haar man gevallen. Zijn been zit nu in het gips en ook hij zit in een rolstoel. Dit allemaal is teveel geworden voor het gezin. De familie heeft een aantal problemen en de grootste zorgen zijn  de medische kosten en het begin van het nieuwe schooljaar. Zij ziet door de bomen het bos niet meer.

20 miskramen

De zeer verdrietige mevrouw Satjiawatie Bandhoe vertelt over haar situatie. Na meer dan 20 miskramen heeft ze eindelijk 3 zonen gekregen, maar ze hebben het wel ontzettend zwaar. Bekijk onderstaande video en deel het met anderen. Wellicht kunnen ze geholpen worden.

[quads id=1]

Video

Bekijk hier de video van Trishul Broadcasting network en luister naar het emotionele verhaal van de moeder. Let op de video is gedeeltelijk in Hindi maar wordt wel vertaald.

Voor meer informatie kunt u bellen op 08714258

[quads id=1]

Samen staan we sterk

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder! Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact op 08714258

moeder Paramaribo

Eerdere berichten:

Vader van 10-jarige uit Suriname vertelt in intieme details wat verdachte met zijn dochter zou hebben gedaan (video)

Moeder uit Kwatta Paramaribo blijft achter met 4 kinderen nadat man verdelgingsmiddel drinkt (video)

Bron: Thrishul
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis voor u