Tiener midden in de stad Paramaribo beroofd door gewapende criminelen

beroving Paramaribo
Een 15-jarige jongen is midden in de stad Paramaribo beroofd door criminelen. De mannen wilden hem een telefoon aanbieden en toen hij dat niet wilde, hebben ze hem bedreigd en beroofd

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Deel het met anderen als waarschuwing: Kijk uit voor mensen die jou zomaar iets willen verkopen in de stad.

[quads id=1]

Stad Paramaribo

Times Suriname schreef het volgende hierover: Tiener beroofd van geld. Een vijftienjarige jongeman is woensdag in Paramaribo beroofd van ongeveer SRD 700. Twee rovers pleegden de daad.

[quads id=1]

Het slachtoffer liep samen met twee vrienden aan de Maagdenstraat, midden in de stad Paramaribo toen zij ter hoogte van een winkel werden benaderd door twee mannen.

Hij had een mes

De mannen die achteraf rovers bleken te zijn, boden een mobiele telefoon ten verkoop aan. De vijftienjarige jongeman weigerde de telefoon te kopen en gaf aan geen interesse te hebben. Een van de rovers deed zijn trui toen omhoog en haalde een mes tevoorschijn.

[quads id=1]

Onder bedreiging van het mes maakte hij samen met zijn kompaan het geld van de tiener buit. Zij renden na de daad naar een gereedstaande witte wagen welke ietwat verderop stond geparkeerd.

Naar de politie gegaan

Zij zijn in de richting van de Jodenbreestraat te Paramaribo gereden. Het slachtoffer liep geen letsel op en maakte van de beroving melding bij de politie die naar de plaats ging voor onderzoek. De rovers worden nog opgespoord

Tiener beroofd van geld

Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland