Mijn dochter Anissa Beni uit Suriname is afgestudeerd in Brazilië

geslaagd Suriname

She believed she could, so she did it.

Met deze woorden maakt trotse moeder, Rinia Alfaisie, bekend dat haar dochter Anissa Beni uit Suriname is afgestudeerd in Brazilië. Bekijk onderstaand bericht om te lezen wat ze heeft gepresteerd. Wij van FamilieNieuws wensen haar heel veel succes in haar verdere carrière. Helpen jullie ons mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht.

[quads id=1]

PROFICIAT!

Met onverholen trots en bewondering voor haar prestatie maken wij bekend dat op 30 augustus 2019 aan de Federale Universiteit van Santa Maria in Brazilië is afgestudeerd:

Anissa Algara Beni

geslaagd Suriname

Zij verdedigde met succes haar masterproef getiteld:

“Het effect van Annatto carotenoïden op de osmotische fragiliteit van erytrocyten in vitro en ex vivo” en verkreeg hierdoor de academische graad van meester in de farmacologie.

[quads id=1]

Succes verdere in je loopbaan, Anissa.
De felicitaties namens:
Moeder:
Alfaisie Rinia

Contact voor vragen 
aangaande het onderzoek:
 [email protected]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland