Kind mogelijk gebeten door slang op vakantie oord Suriname

vakantie Suriname
Vakantie tijd in Suriname. De kinderen zijn lekker vrij. Ze spelen en gaan heerlijk erop uit met de familie. Niet altijd gaat het goed.

[quads id=1]

Er zouden afgelopen weekend meerdere incidenten hebben plaatsgevonden op een vakantie oord in Suriname. Kinderen zijn gewond geraakt. 1 van ze zou gebeten zijn door een slang. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Voorzichtig iedereen!!! Er wordt wel sterk gecontroleerd op de oorden. Maar hoe bescherm je jezelf en je kinderen tegen slangen?

[quads id=1]

Vakantie Suriname

GFC Nieuws Suriname schreef het volgende: Twee ongevallen bij vakantieoord. Bij een vakantieoord in Para Suriname hebben afgelopen weekend twee ongevallen zich voorgedaan.

[quads id=1]

Boomtak gevallen

Er is een boomtak op een tiener gevallen, terwijl enkele minuten daarna een slang een kind zou hebben gebeten in het water. De toestand van beide slachtoffers is niet bekend.

Brandweer

Deze ongevallen worden bevestigd door brandweervoorlichter Olton Pinas, Maar die wenst echter de naam van het oord niet prijs te geven, meldt Color Radio.

Pinas zegt verder dat de brandweer nog steeds controle doet bij de verschillende vakantieoorden.

[quads id=1]

Scherpe controle

Tijdens deze controlewerkzaamheden wordt nagegaan of de vergunninghouders zich houden aan de wettelijke voorschriften van de instanties.

Leter meer hierover

Gerelateerde berichten:

Video – Vermiste vrouw teruggevonden in buik van slang – Buitenland

Video – Agenten gebruiken slang bij politie verhoor ~ Buitenland

Bron:

https://gfcnieuws.com/twee-ongevallen-bij-vakantieoord/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland