Kind mogelijk gebeten door slang op vakantie oord Suriname

vakantie Suriname
Vakantie tijd in Suriname. De kinderen zijn lekker vrij. Ze spelen en gaan heerlijk erop uit met de familie. Niet altijd gaat het goed.

Er zouden afgelopen weekend meerdere incidenten hebben plaatsgevonden op een vakantie oord in Suriname. Kinderen zijn gewond geraakt. 1 van ze zou gebeten zijn door een slang. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Voorzichtig iedereen!!! Er wordt wel sterk gecontroleerd op de oorden. Maar hoe bescherm je jezelf en je kinderen tegen slangen?

GFC Nieuws Suriname schreef het volgende: Twee ongevallen bij vakantieoord. Bij een vakantieoord in Para Suriname hebben afgelopen weekend twee ongevallen zich voorgedaan.

Er is een boomtak op een tiener gevallen, terwijl enkele minuten daarna een slang een kind zou hebben gebeten in het water. De toestand van beide slachtoffers is niet bekend.

Brandweer

Deze ongevallen worden bevestigd door brandweervoorlichter Olton Pinas, Maar die wenst echter de naam van het oord niet prijs te geven, meldt Color Radio.

Pinas zegt verder dat de brandweer nog steeds controle doet bij de verschillende vakantieoorden.

Tijdens deze controlewerkzaamheden wordt nagegaan of de vergunninghouders zich houden aan de wettelijke voorschriften van de instanties.

Later meer hierover

Gerelateerde berichten: