Een mooie, ronde en veel grotere bakka see. Dat lijkt heel populair op het moment. Veel vrouwen in Nederland zijn bereid er een hoop geld voor neer te tellen. Of ze kiezen voor goedkopere opties in het buitenland. P.s. Ook vrouwen uit Suriname doen mee met de ‘rage’.
Soms gaat het goed en komen ze met een prachtig gestroomlijnd lijf terug van hun ‘make over vakantie’. Maar soms gaat het ontzettend mis en komen ze verminkt terug. Meer dan 500 vrouwen uit Nederland hebben geklaagd over een bekende buitenlandse kliniek. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de video’s. Laat het bericht meteen een waarschuwing zijn voor anderen! Deel het met ze! Durf jij het nog aan na het zien van de video’s?
Makeover vakantie vanuit Nederland
Website welingelichtekringen schreef het volgende hierover: Nederlandse vrouwen in het geweer tegen Turkse billenkoning. Een paar honderd Nederlandse vrouwen hebben zich verenigd tegen een Turkse kliniek, gespecialiseerd in een mooi achterwerk: hun achterste werd niet mooier, maar juist verminkt, zeggen ze.
Platte buik
„Ik wilde een platte buik, een rechte rug en een achterwerk met volume”, zegt een van hen, Cheyenne, tegen De Telegraaf „Vooraf leek het allemaal te mooi om waar te zijn. Ik liet de billendokter voorbeeldfoto’s zien, zoals ik het wilde hebben. Toen het compleet anders had uitgepakt, zei de chirurg dat het niet was gelukt, omdat mijn kont een verkeerde vorm had.
Verschillende heupen
Nu loop ik niet alleen met verminkte billen, maar ook met twee verschillende heupen. En naar mijn geld kan ik fluiten.”
Cheyenne keerde geknakt terug naar Den Haag na haar operatie in een Turkse privékliniek, geleid door de Nederlands-Turkse vrouw.
Droomlichaam
„Er was me een droomlichaam beloofd, maar de ’full body lipo’ is een nachtmerrie”, zegt Jacky van den Berg. „De ingreep is afgeraffeld, mijn benen en onderkin zijn ze gewoon vergeten. Ik schaam me voor mijn lichaam.”
Goedkoper
De dames kozen voor Turkije, omdat je daar veel minder betaald: minder dan de helft van wat een vergelijkbare behandeling in Nederland kost. Als het goed gaat, scheelt dat veel geld. Maar bij de 500 dames in de Facebook-groep ging het dus niet goed.
Cheyenne klagend in De Telegraaf: „We hebben allemaal een in de Turkse taal opgesteld contract getekend. Dus wat er precies staat, weet vrijwel niemand van de Nederlandse vrouwen. Het zag er allemaal zo goed en mooi uit.”
Bekijk hier wat video’s:
Gerelateerde berichten:
Bron:
Geschreven door DÉSIRÉE DU ROY24
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland