Vijf vermoedelijk illegale bemanningsleden opgesloten – politie Suriname

politie Suriname
Ricky, Jason, Orrin, Mahindra en kapitein Sunil zijn door de politie opgesloten in Suriname.

[quads id=1]

De bemanningsleden en de kapitein waren vermoedelijk illegaal in onze Surinaamse wateren. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Is de vis bij ons beter dan bij de buren?

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Vijf bemanningsleden in verzekering gesteld. De politie en de kustwacht heeft op zondag 15 september de vijf bemanningsleden Ricky, E. ( 58 ), Jason, D.( 24), Orrin, B. (47), Mahindra, T. (31) en de kapitein Sunil, P (36) aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

[quads id=1]

De vijf bemanningsleden worden ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan overtreding van de visstand beschermingswet, overtreding Wet Economische Delicten en de Vreemdelingen Wet. Onderzoek wees uit dat deze vijf Guyanese mannen vermoedelijk in Surinaamse wateren aan het vissen waren. Zij hebben geen vergunning om dat te mogen doen. Voorts dat zij illegaal in Suriname waren.

[quads id=1]

Hangende het onderzoek is hun vissersboot, een buitenboordmotor, een visnet en een hoeveelheid vis en visblaas in beslag genomen.
Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Maritiem van de politie van regio West.

Vijf bemanningsleden in verzekering gesteld

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland