Onze prachtige Trevina Karwafodi uit Paramaribo is overleden (foto’s)

overleden Paramaribo
Een dochter, een vriendin, een buurmeisje. De prachtige Trevina Karwafodi uit Paramaribo is overleden. Zij laat velen geschokt achter

Vele herinneringen aan haar krijgen we binnen. . En deze wilden wij graag met jullie delen. Bekijk de link om het te lezen en kijk naar de gedeelde foto’s. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder heel veel sterkte met dit verlies. Vooral juf Carla Karwafodi wensen wij veel sterkte met het verlies van haar dochter.

[quads id=1]

Overleden

Trevina Karwafodi

21.09.19

Rust in vrede lieve schat.

Ik heb jou altijd als lief ervaren. Ik zal jou altijd gedenken als dat buurmeisje dat altijd lachte en altijd vriendelijk was. Het is een eer je in dit leven gekend te mogen hebben. We zijn je dankbaar voor alle leuke herinneringen die je ons gegeven hebt, we nemen ze met ons mee. Waka bung Trevina,

Gone, but not forgotten.
In loving memory of a wonderful soul

~ Leroy ~

[quads id=1]

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Dochter van Kenneth Jaliens overleden na verkeersongeval – Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland