Meneer en mevrouw Sewpersadsingh – Rasiawan uit Paramaribo vieren hun gouden huwelijk

getrouwd Paramaribo
De hartelijke felicitaties aan meneer en mevrouw Sewpersadsingh – Rasiawan uit Paramaribo. Zij zijn 50 jaar getrouwd!

[quads id=1]

Ze zijn gezegend met 1 dochter en twee zonen en waren beiden werkzaam in de gezondheidszorg. Bekijk het bericht om meer te lezen over het succesvolle echtpaar. Helpen jullie ons mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht.

[quads id=1]

Echtpaar uit Paramaribo

Op vrijdag 20 september jl. vierde het echtpaar Sewpersadsingh – Rasiawan in alle stilte hun gouden bruiloft. Het echtpaar belijdt het Hindoe geloof en samen hebben zij een dochter en twee zonen.

[quads id=1]

Ziekenhuis te Paramaribo

Dhr. Sewpersadsingh, Stanley heeft als kantoor assistent gewerkt bij het S’ Landshospitaal en tot zijn pensionering toe in de functie van stafambtenaar en hoofd loonadministratie bij het Academisch ziekenhuis te Paramaribo. Als hobby’s heeft hij sporten, hengelen en tuinieren, zijn favoriete sport is voetballen en dammen. Mw. Sewpersadsingh – Rasiawan, Sita heeft tot haar pensionering gewerkt op de financiële afdeling van het Academisch ziekenhuis. Haar hobbies zijn koken, tuinieren, shoppen en naar het beeldbuis kijken.

[quads id=1]

Kindertehuis

Zij zijn bestuurslid van het kindertehuis Sanatan Dharm. Namens de president van de Republiek Suriname werd de gebruikelijke enveloppe aan het echtpaar overhandigd door adjunct-districtssecretaris Marvin Adigee, die districtscommissaris Eric Grauwde vertegenwoordigde.

[quads id=1]

getrouwd Paramaribo

Bron: Bic Paramaribo Zuidwest
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland