Man mishandeld met een ijzeren staaf en bierfles om een 5 SRD – politie Suriname

politie Suriname
Wat is een mensenleven eigenlijk nog waard voor sommige mensen? Deze man uit Suriname is vreselijk in elkaar geslagen om een simpele 5 SRD die hij niet wilde geven.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er is gebeurd. Je durft bijna niet meer te weigeren als mensen je geld vragen op straat.

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Drugsverslaafde ingesloten voor mishandeling. De vermoedelijke 31-jarige drugsverslaafde Roberto, M. is op vrijdag 13 september door de politie van Nickerie opgespoord en aangehouden.

[quads id=1]

Hij wilde hem geen 5 SRD geven

Roberto heeft zich op die zelfde dag schuldig gemaakt aan mishandeling van een manspersoon. Onderzoek wees uit dat het slachtoffer Sjaamkoemar, D. geweigerd had om Roberto vijf Surinaamse dollar te geven. Roberto werd daardoor zo boos dat hij het slachtoffer slagen toebracht met een bier fles en een ijzeren staaf op diens hoofd en aan diens armen.

[quads id=1]

Opgesloten

Het slachtoffer moest vanwege de opgelopen letsels medisch behandeld worden Roberto is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie opgesloten voor mishandeling. De voorwerpen waarmee het strafbaar feit is gepleegd zijn in beslag genomen.

Bron:

https://www.politie.sr/drugsverslaafde-ingesloten-voor-mishandeling/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland