Jaloerse man opgepakt wegens poging tot moord – politie Suriname

jaloers Suriname
Ram uit Suriname is opgesloten door de politie. Hij heeft namelijk een andere man ernstige verwondingen toegebracht. De man kon dood zijn.

[quads id=1]

Waarom? Omdat hij denkt dat de man het bed deelt met zijn vrouw. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Jaroesoe na wan takroe siki. Ja toch? Of maken sommige vrouwen de mannen jaloers?

[quads id=1]

Man uit Suriname

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Jaloerse echtgenoot mishandelt manspersoon. De 31-jarige Rameshar, G. is op vrijdag 13 september door de politie van Nickerie opgespoord en aangehouden en is vervolgens na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Intieme relatie

Rameshar uit Suriname wordt verdacht van poging tot moord en zware mishandeling. Hij heeft op vrijdagmorgen 6 september ene Edwin, D. zware letsels toegebracht met een scherp voorwerp. Rameshar heeft het slachtoffer de letsels toegebracht omdat hij het vermoeden heeft dat die een intieme relatie heeft met zijn vrouw.

[quads id=1]

Het scherp voorwerp is in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Bron:

Jaloerse echtgenoot mishandelt manspersoon

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland