Beruchte crimineel Roger Khan vandaag op borgtocht vrijgelaten (video’s)

guyana Suriname
Breaking Guyana News! Guyanees Roger Khan vrijgelaten. Shaheed “Roger” Khan, werd vandaag vrijgelaten in Guyana. Er is een bedrag aan borgtocht betaald.

[quads id=1]

Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Roger moet zich volgende week weer melden. Hij is ooit gevlucht naar Suriname. Dat zal toch niet weer gebeuren?

[quads id=1]

Khan werd onlangs verplaatst uit de Verenigde Staten. Hij zat daar een aantal jaren vast voor drugshandel en andere misdaden. Hij arriveerde vrijdagavond in Guyana en werd onmiddellijk weggevoerd naar het politiebureau.

guyana SurinameKhan werd eerder ook in verband gebracht met de moord op rechtenactivist Ronald Waddell en bokscoach Donald Allison.

[quads id=1]

Bekijk hier wat video’s:

[quads id=1]

Lees meer in onderstaande berichten

Bron:

Roger Khan out on bail

Roger Khan released from Police custody

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland