Baby weggehaald bij verkeerde vrouw – drama in buitenlands ziekenhuis

baby ziekenhuis
Dit is verschrikkelijk: Je bent in blijde verwachting gaat bij de dokter langs voor een vitamine prik en komt terug zonder baby in je buik.

[quads id=1]

Dat overkwam een vrouw in het buitenland. Vanwege bloederige ontlasting ging ze de volgende dag terug. Toen kwam ze erachter dat de arts ‘per ongeluk’ haar baby had verwijderd. Bekijk  het bericht voor meer informatie. Wat gebeurt er met deze artsen, is de werkdruk te hoog of hebben ze gewoon niets te maken met hun patiënten?

[quads id=1]

Baby in het buitenland

De telegraaf schreef het volgende hierover: Drama in ziekenhuis: abortus uitgevoerd bij verkeerde vrouw. De Zuid-Koreaanse politie is een onderzoek gestart naar een arts en verpleegkundige die begin augustus een zwangerschap hebben beëindigd bij een vrouw die daar niet om had gevraagd.

[quads id=1]

6 weken zwanger

De zes weken zwangere vrouw kwam voor een vitamine-injectie naar het ziekenhuis in Seoul. Ze werd aangezien voor een andere patiënt en kreeg in plaats van de injectie een ruggenprik van de verpleegkundige. Daarna voerde de arts de procedure uit. Beiden deden geen navraag naar de identiteit van de zwangere vrouw. Dat meldt CNN.

[quads id=1]

Bloederige ontlasting

Pas toen zij de volgende dag, met bloederige ontlasting, terugging naar het ziekenhuis kwam de persoonsverwisseling aan het licht.

baby ziekenhuis

Maandag werd bekend gemaakt dat de politie een onderzoek is gestart. Omdat de arts en verpleegkundige hun professionele plicht om de identiteit van de patiënt de controleren niet goed hebben uitgevoerd, wordt hen nalatigheid verweten.

Bron:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1421942819/drama-in-ziekenhuis-abortus-uitgevoerd-bij-verkeerde-vrouw

Geschreven door SEOUL
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland