Alleenstaande vrouw mishandeld en misbruikt door indringer – politie Suriname

buitenvrouw Paramaribo
Deze vrouw durft waarschijnlijk niet meer alleen te wonen. Je wordt wel bang als je dit soort wrede verhalen leest. Kon de ‘rover’ niet gewoon al haar spullen pakken en wegwezen? Of kwam hij niet om te roven?

[quads id=1]

Een vrouw is op wrede wijze mishandeld en gebruikt nadat ze een 30-jarige man in haar woning aantrof. Lees het officiële politiebericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Vrouw in Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Vrouw mishandelt en intiem misbruikt; verdachte is aangehouden. De 30-jarige Deodat, T. is op maandag 16 september door de politie van Nickerie opgesloten op verdenking van misbruik.

[quads id=1]

Betrapt in haar woning

De wetsdienaren deden na een melding van het Command Center het opgegeven woonadres in Suriname aan voor het verrichten van een onderzoek. Op het adres trof de politie een alleenstaande vrouw aan die verklaarde, dat zij Deodat betrapt had in haar woning. Hij ging vervolgens ertoe over om haar te mishandelen waarna hij haar intiem misbruikte.

[quads id=1]

Hij is opgesloten

Deodat werd door de politie opgespoord en aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Bron:

https://www.politie.sr/vrouw-mishandelt-en-verkracht-verdachte-is-aangehouden/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland