45-jarige Romeo Kliwon uit Suriname is overleden

Overleden Suriname
45-jaartjes jong. Dat zijn toch geen leeftijden om te sterven? Nog in de bloei van het leven, maar God heeft alles in handen

Gemeente Gods Getuigenis Lelydorp in Suriname heeft bekend gemaakt dat 45-jarige Romeo Klimon is heengegaan. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. En lees ook het gedicht geschreven voor hem. Wij van FamilieNieuws wensen de gemeente, zijn vrienden, gezin en overige familieleden heel veel sterkte met dit zware verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan hieronder dit bericht.

[quads id=1]

Overleden

Romeo Kliwon. 

In de leeftijd van 45 jaar

Nog in de bloei van het leven,
en nog heel veel om te delen.
Heel erg geschokt zijn allen,
die jou van dichtbij kennen.
Doch God heeft alles in handen,
en we zullen ons erin berusten!

Onze innige deelneming en condoleances aan zijn gezin, familie en vrienden. En heel veel sterkte

~Max~

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie. De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden

[quads id=1]

[quads id=1]
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland