Roy uit Paramaribo is vermist – Help ons aub – vermist Suriname

vermist Paramaribo
VERMIST!! VERMIST!!!VERMIST!!! De familie maakt zich ernstige zorgen om Roy Hari uit Paramaribo.

[quads id=1]

Hij is nu al een week van huis en dat is niets voor hem. Weet iemand misschien waar hij is? Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en deel het met anderen. Misschien kan hij dan snel weer naar huis komen.

[quads id=1]

Roy uit Paramaribo

De 58-jarige Roy Hari is een week geleden van huis vertrokken. 17-september is hij vertrokken. Tot nu toe ontbreekt elk spoor van hem. We maken ons ernstig zorgen. waarom? Omdat dit helemaal niets voor hem is. We willen echt heel graag dat hij weer terecht is. Vandaar dit bericht van vermissing. We maken ons ernstige zorgen om hem.

Politie Paramaribo

Inmiddels is de politie ook op de hoogte van zijn verdwijning We vragen een ieder om dit bericht te delen. Help ons aub.

[quads id=1]

Mocht iemand weten waar hij is of heeft iemand hem nog gezien? Laat het ons aub weten! De familie maakt zich ernstige zorgen en willen hem terug 🙏

Gouden tip

Heeft u informatie wat nuttig is voor onze zoek actie of een ander idee, stuur aub een bericht. Wij zullen dit met uiterste discretie behandelden.

[quads id=1]

Wie kan ons naar Roy begeleiden? Alvast bedankt iedereen.

Voor info maak contact op:
Bel +316 19023326
Namens de familie

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland