Mijn vriend is in de ban van een Holland meid zodra ze op vakantie naar Paramaribo komt – anoniem Suriname

vakantie Paramaribo

Soms krijgen we dezelfde soort anonieme verhalen binnen. Ook Miranda uit Paramaribo heeft ons geschreven en ze heeft gezegd dat ze bijna hetzelfde heeft meegemaakt als Ashanti. En of we het verhaal van Ashanti weer een keer willen publiceren. Ze heeft namelijk dringend advies nodig. Dus bij deze.

Haar situatie is wel een beetje anders, dus lees het verhaal eerst. Wellicht kunnen jullie haar wat advies geven. Haar baby daddy is helemaal in de ban van een Holland meid. Dus een dame uit Nederland. Ze zien elkaar alleen als ze op vakantie naar Suriname komt. Moet ze hem laten?

vakantie Paramaribo
Voorbeeldfoto van blackyouthproject
Miranda uit Paramaribo

Hallo FamilieNieuws. Ik ben Miranda uit Paramaribo. Ik ben echt radeloos. Ik zit in een relatie met Milton. De vader van mijn zoontje. Ik hou vreselijk veel van hem, maar ik weet dat hij niet helemaal eerlijk tegen mij is. Teveel erover schrijven durf ik niet ik ben bang dat mensen er achter gaan komen. Maar ik kwam dit verhaal van Ashanti bij jullie tegen. Het lijkt een beetje op mijn verhaal.

Vakantie in Suriname

Ook mijn vriend is in de ban van een Holland meid. Zodra zij in Paramaribo op vakantie is schuift hij mij aan de kant. In het begin zei hij ook dat het zijn nicht was, maar nu heeft hij toegegeven dat hij haar gebruikt. Hij gaat niet met haar naar bed. Ik geloof er niets van.

Ik ben 31 jaar. We hebben inmiddels een kindje van 2 jaar. Ik weet het echt even niet meer. Hopelijk kan iemand me wat advies geven. Hij blijft contact met haar hebben. Ik wil mijn gezin ook niet opgeven voor een vrouw die hij hooguit 2 keer per jaar ziet. Ik denk dat hij haar echt gebruikt want soms krijgt hij dozen uit Nederland. Misschien wel van haar. Misschien wil hij daarom het contact met haar niet verbreken. Oja, hij slaat me niet hoor. Als dat zo was dan was ik wel gelijk weg. Maar hij heeft me wel een keertje heel erg beledigd toen ik hem een keertje tegenkwam met haar en een groep mensen op straat. Pas later wist ik dat ze ook erbij was. Dus ja. Als ze niet in het land is leven we heerlijk. Gewoon zoals het hoort. Alleen moet ik niet gaan zeuren in zijn telefoon.

Dit is het verhaal van Ashanti:

Bij onze ouders

Ik ben Ashanti. Ik ben 3 jaren met Turell. Ik ben 24 jaar en hij is 25 jaar. Ik dacht echt dat we zouden trouwen enz. Ik studeer en hij werkt. Hij werkt in de avond uren. Hij werkt bij een call-centre. We wonen allebei nog bij onze ouders dus ik ben niet elke avond met hem. Hij werkt op verschillende dagen. Maar ik heb nooit reden gehad om hem niet te vertrouwen. Tot nu toe.

Vorige week was ik dus gaan stappen met een vriendin, gewoon avonduren in de stad. We besloten wat te gaan eten bij Blauwgrond. Turell zei me nog dat hij die avond moest werken, want soms ontmoet ik hem nog onderweg naar huis, dus dat kon dit keer niet. Maar dan zie ik hem daar met een chick. Natuurlijk ben ik ernaartoe gelopen en zette een grote mond op en vroeg hem who th … die meid is. En ik begon te schelden.

We hebben gevochten

Turell heeft me toen geklapt. Zelfs die meid heeft me aan mijn haar getrokken. En dat ik niet moest denken dat ik zijn enige ben. Het was duidelijk een Holland meid. Ik heb toen zijn ring naar hem gesmeten en de auto sleutels. Ik had die auto van hem gehad. Zo dom toch?

We hebben een taxi naar huis gebeld. Daar aangekomen was hij al daar om zijn excuses te maken. Ik heb hem binnengelaten. Maar dat ding zat me echt dwars. Ten eerste, hoe kan hij me zo klappen waar iedereen bij is en waarom moet die chick me zeggen dat ik niet moet denken dat ik de enige ben. Hij zegt me dat het zijn nicht is. Ik geloof er geen bal van. Maar, moet ik een relatie van 3 jaar opgeven? We hebben nooit echt problemen gehad.

Een mooie meid

Nu wil ik mijn auto terug, zegt Turrel me dat die nicht van hem die auto gebruikt totdat ze weer naar huis gaat. Ik ben helemaal geflipt. En we hebben weer voor de 2de keer gevochten. Ik wil die meid ontmoeten en haar vragen wat ze heeft met mijn man? Mijn moeder zegt me dat ik hem moet laten want hij deugt niet. Ik denk dat het door die meid komt. Ze doet iets met hem. Ik wil hem laten maar dan denk ik weer dat het misschien wel goed komt. Ik ben een mooie meid van 24 jaar. Bijna afgestudeerd, ik weet dat ik beter dan hem kan krijgen, maar ik hou echt van hem. Deze feestdagen zijn echt niet leuk. Ik heb hem gezegd dat hij niet meer bij me moet komen maar ik mis hem. Wat moet ik doen?

Gerelateerde verhalen:

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig