Man heeft 15-jarige jongen voor zijn winkel te Paramaribo ‘per ongeluk’ neergeschoten – politie Suriname

vakantie Paramaribo
Eerder vandaag werd bekend gemaakt dat een kind per ongeluk was geraakt door een kogel in Paramaribo

[quads id=1]

Het blijkt dat een winkelier een schot heeft gelost. De kogel raakte de jongen. Maar dat was eigenlijk niet de bedoeling. Bekijk het bericht om te lezen waarom hij heeft geschoten. Snappen jullie waarom de winkelier heeft geschoten? En kan hij hier niets aan doen? Of moet hij opgesloten blijven?

[quads id=1] ‘

Winkel in Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: De politie van het bureau Latour te Paramaribo kreeg op zondagmiddag 22 september de melding dat een schietincident had plaats gevonden bij een winkelpand in hun verzorgingsgebied.

[quads id=1] ‘

Politieambtenaren gingen ter plaatse voor onderzoek en troffen de 15-jarige D.S. aan met een schotverwonding aan zijn rechteronderbeen. D.S. werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp voor het verkrijgen van medische hulp.

In de winkel

[quads id=1] ‘

Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat D.S. zich in de winkel bevond. De winkelier vond D.S. verdacht doen en joeg hem uit de winkel. Buiten de winkel haalde D.S. een mes te voorschijn waarmee hij de winkelier bedreigde.

[quads id=1] ‘

Hij had een mes

De winkelier op zijn beurt haalde zijn vuist vuurwapen tevoorschijn en loste daarmee een schot op de stenenvloer in de beurt van D.S. De kogel of een deel daarvan ketste af tegen de vloer en kwam in de rechteronderbeen van D.S. terecht

Legaal bezit

Het vuistvuurwapen, dat de winkelier legaal onder zich heeft, is in het belang van het onderzoek in beslag genomen. Hangende het onderzoek is de 45-jarige winkelier in verzekering gesteld.

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2019/09/23/kind-per-ongeluk-neergeschoten-in-paramaribo/

Bron:

https://www.politie.sr/15-jarige-loopt-schotverwonding-op/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland