Kind ‘per ongeluk’ neergeschoten in Paramaribo

vakantie Paramaribo
Een kind van 13 jaar is naar het ziekenhuis te Paramaribo gebracht met een schotwond.

[quads id=1]

Hij zou per ongeluk geraakt zijn door een kogel. Bekijk onderstaand bericht om te lezen wat er is gebeurd. Hoe kun je een kind per ongeluk raken? Dat kan toch niet?

[quads id=1]

Ziekenhuis Paramaribo

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende hierover: TIENER GERAAKT DOOR KOGEL. Een dertienjarige jongen uit Paramaribo is zondagmiddag door een kogel in zijn been geraakt. De schutter is aangehouden en door de politie naar het bureau gebracht.

[quads id=1]

Aan de Ladieweg

De redactie verneemt dat de schutter in Suriname een schot loste met zijn vuistvuurwapen. De kogel zou zijn afgeketst en raakte de nietsvermoedende tiener in zijn been. De gewaarschuwde politie trof de gewonde jongen aan in Latour, aan de Ladieweg te Paramaribo. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

[quads id=1]

Latour Paramaribo

Het is onduidelijk of de schutter over een vuurwapenvergunning beschikt. Evenmin is bekend of hij in verzekering is gesteld. De politie van Latour onderzoekt de zaak.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/09/22/tiener-geraakt-door-kogel/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland