Dringende oproep uit Paramaribo: Mijn zoon heeft een nierdonor nodig – video 1 voor 12 Suriname

moeder Paramaribo Suriname
Bekijk hier de emotionele video van Gracia en haar enige zoon. De wanhopige, alleenstaande en zeer verdrietige moeder uit Paramaribo is samen met haar zoon in gesprek met stichting 1 voor 12 Suriname. Ze hebben dringend hulp nodig.

Onlangs kreeg ze te horen dat de nieren van haar zoon niet goed functioneren. Ze zijn daarom opzoek naar een donor voor een niertransplantatie. Haar knappe zoon is 21 jaar. In de bloei van zijn leven. Laten we samen kijken wat we voor hen kunnen betekenen. Bekijk het bericht en kijk naar de video. Deel het met iedereen. Wellicht kan iemand hun helpen of advies geven.

Deel onderstaande video met een ieder. Ook in het buitenland. Wie weet kan iemand hen helpen:

Samen staan we sterk

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder! Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

moeder Paramaribo Suriname

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)

Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Eerdere berichten:

Bron: 1 voor 12
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis voor u