47-jarige man overleden na bad in de rivier – politie Suriname

verdronken Suriname
Een afschuwelijk bericht van overlijden. Een 47-jarige man uit Suriname verdween in de diepte nadat hij zich na het werk ging opfrissen in de rivier.

[quads id=1]

Buurtbewoners konden hem nog uit de rivier halen maar hij overleed toch in het ziekenhuis. Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er is gebeurd. Bekijk de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Wij van FamilieNieuws wensen de familie heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan hieronder dit bericht.

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Drenkeling in het ziekenhuis overleden. De 47-jarige Danny, Gordon kwam vorige week dinsdag in de Nickerie rivier terecht en is niet lang nadat hij daaruit gered was overleden in het ziekenhuis.

De politie van Wageningen kreeg de melding dat een bewoner van het inheems dorp Utrecht in de langs het dorp stromende Nickerie rivier terecht was gekomen en in de diepte verdwenen was. Dat het gelukt was om het kort daarna uit het water te halen.

[quads id=1]

Reanimeren

De wetsdienaren koersten na de melding naar de plek van het gebeurde om een onderzoek in te stellen. De man bleek Danny, Gordon te zijn. De politie bracht Gordon zo snel mogelijk naar het Petronella Ziekenhuis in Wageningen, alwaar een arts geprobeerd heeft zijn levensgeest op te wekken door hem te reanimeren. Helaas zonder succes.

[quads id=1]

Voelde zich onwel

Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de heer Gordon aan het werk was toen hij zich onwel voelde. Hij werd door een leidinggevende weggestuurd zodat hij naar de dokter kon gaan. Volgens verklaring van zijn vrouw kwam hij thuis en ging vervolgens naar de rivier om zich op te frissen. Plotseling zag zij hem niet meer en vermoedde dat hij in de diepte was verdwenen. Zij sloeg alarm en het gelukte enkele dorpsbewoners om Gordon te vinden en uit de rivier te halen.

[quads id=1]

Naar het ziekenhuis in Suriname

Zoals eerder aangegeven werd de politie ingeschakeld die voor slachtofferhulp zorgde door de heer Gordon over te brengen naar het ziekenhuis. De arts kon zijn leven helaas niet redden.

Bron:

Drenkeling in het ziekenhuis overleden

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland