Tiener uit Suriname verhangt zichzelf met een pangi

overleden Suriname
Wat een verschrikkelijke gebeurtenis. Een jongen is overleden. De 14-jarige is door zijn kleine broertje hangend aangetroffen in de kamer.

[quads id=1]

Hij had een eind aan zijn leven gemaakt door zich te verhangen met een pangi. Bekijk het bericht om te lezen wat hier aan vooraf is gegaan. Een ernstige familieaangelegenheid. Sterkte voor het broertje. Dit beeld zal hem altijd bijblijven.

[quads id=1]

Tiener uit Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende hierover: Tiener verhangt zich na bedreiging. De veertienjarige A.P. heeft zich zaterdagmiddag thuis verhangen. Het geval deed zich voor in een zijstraat van de Welgedacht A-weg in het district Wanica.

[quads id=1]

Dreiging met de politie

De Ware Tijd verneemt dat de vermoedelijke aanleiding hiertoe zou zijn dat de ouders van het slachtoffer hadden gedreigd de jongen naar de politie te brengen. Dit nadat een jongere zus de ouders op de hoogte had gebracht van ontoelaatbare handelingen die door A.P. zouden zijn gepleegd. De moeder zou met de overige kinderen naar de buren zijn geweest en liet de jongen alleen thuis achter.

[quads id=1]

Met een pangi

Een jongere broer keerde na enige tijd terug naar huis om iets te halen en zag zijn broer bengelend aan een pangi. Nadat er alarm was geslagen, probeerde een buurtbewoner de jongen nog te reanimeren, maar zonder succes. Een arts stelde de dood vast waarna het ontzielde lichaam werd afgevoerd. De politie van De Nieuwe Grond Suriname onderzoekt de zaak.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/09/21/tiener-verhangt-zich-na-bedreiging/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland