Anthony’s Corner heeft keurmerk ontvangen – restaurant Paramaribo

restaurant Paramaribo

We hebben fantastisch POSITIEF nieuws over een restaurant keten in Paramaribo. Delen mag uiteraard!!

[quads id=1]

Restaurant Anthony’s Corner heeft het keurmerk klantgericht communiceren ontvangen. Zij zijn de eerste en we hopen dat meerdere zullen volgen. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws feliciteren Anthony’s Corner en we blijven van ze genieten. Nu nog meer dan ooit! Jullie ook toch? Like and share

[quads id=1]

Restaurant Paramaribo

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: ANTHONY’S CORNER KRIJGT KEURMERK. Anthony’s Corner heeft zaterdag het keurmerk klantgericht communiceren ontvangen, meldt de Vereniging voor Communicatie, Marketing & Public Relations in een persbericht. “Het was een intensief traject, dat zonder de medewerking van onze behulpzame medewerkers en onze klanten niet was gelukt”, zegt Caroline Liauw, operationeel manager van Anthony’s Corner.

[quads id=1]

Eerste keer

De Vereniging voor Communicatie, Marketing & Public Relations (VCMP/CCPR), de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) en de Associatie voor Surinaamse Fabrikanten (ASFA) hebben dit landelijk keurmerk toegewezen aan Anthony’s Corner. “Het is de eerste keer dat dit keurmerk wordt verstrekt en wij hopen dat meer organisaties het voorbeeld zullen volgen en actief meewerken aan de dienstverlening van hun organisatie”, zegt directeur Steven Mac Andrew van de VSB.

Dienstverlening

Begin van dit jaar hebben de medewerkers van Anthony’s Corner een succesvol trainingstraject gevolgd via AK communication consultancy. Door middel van ‘mystery’ bezoeken, ‘mystery calls’ en het analyseren van de interne processen, is het startpunt bepaald voor vaststelling van de normen voor de dienstverlening.

[quads id=1]

Anthony’s Corner heeft goed gescoord op vele vlakken en tijdens het trainingstraject konden de puntjes op de ‘i’ worden geplaatst. Er is getoetst op het proces van het klantcontact, responsiviteit, betrouwbaarheid, beleefdheid, empathie, competentie, (fysieke) identiteit en de nazorg.

Voorzitter

Continue groei kan alleen worden bewerkstelligd als ondernemers durven te evalueren en werken aan de verdere inrichting van bestaande processen, vindt Angela Van der Kooye, de voorzitter van VCMP/CCPR. “Wij zijn bijzonder trots vandaag, dat wij dit keurmerk samen met de VSB en de ASFA mogen uitreiken aan Anthony’s Corner, die bewust ervoor heeft gekozen structureel te werken aan de kwaliteit van haar dienstverlening.”

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/09/22/anthonys-corner-krijgt-keurmerk/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland