Wat is er aan de hand met dit meisje uit Nederland? Is ze misschien bezeten, heeft ze een bakroe of is het een ziekte? (video’s)

Meisje Nederland
We hebben een indrukwekkende video en hele bijzondere brief binnengekregen van Thea uit Paramaribo. Ze woont nu in Nederland.

Het gaat over wanhopige ouders die hulp zoeken voor hun dochtertje. Op medisch gebied lukt het tot nu toe niet, maar haar situatie verslechtert. Thea denkt dat het misschien iets cultureels is. De situatie van het meisje doet haar namelijk denken aan een buurmeisje dat bezeten was. Een bakroe zeiden ze. Ze heeft ons gevraagd om deze brief met jullie te delen. We weet kunnen jullie deze mensen in nood advies geven. Medisch, cultureel het maakt niet uit. Lees de brief en kijk naar de video’s van het meisje. Herkennen jullie iets? Deel het met een ieder. Je weet maar nooit. Misschien kunnen we vanuit hier het meisje helpen.

[quads id=1]

Buurmeisje uit Paramaribo

Hallo FamilieNieuws. Ik kwam deze video tegen op social media. Ik dacht meteen aan een buurmeisje van mij vroeger in Paramaribo. Er werd toen gezegd dat er een bakroe in haar zat. Ik geloofde het nooit. Zij werd toen wel geholpen door een medicijnen man en was van haar klachten af. Ik weet trouwens ook niet hoe het nu verder met haar gaat. Maar ik ben het nooit vergeten.

[quads id=1]

Misschien door het delen van mijn brief kan zij zelf, haar familie in Paramaribo of andere mensen die haar kennen reageren op deze brief. Misschien zijn er mensen in Suriname of Nederland in een soortgelijke situatie en hebben ze ook hulp gehad op cultureel gebied. Misschien kunnen de ouders hiermee geholpen worden.

[quads id=1]

Verder helpen

De brief en de video van deze familie op social media houdt mij bezig. Ik voel me geroepen om ze op deze manier verder te helpen. En met ze mee te zoeken naar antwoorden. Het zijn wel mensen uit Nederland maar misschien is het toch hetzelfde. Wij noemen het bakroe, maar misschien is er een andere benaming voor in het Nederlands. Deze ouders zijn radeloos. Dokters kunnen hun niet verder helpen dus wie weet lukt het hier. Misschien moeten ze naar een medicijnen man. Ik weet het ook niet. Wat denken jullie?

Meisje Nederland

Video op social media

Onderstaand bericht en video hebben de ouders van het meisje op social media geplaatst. Ze zijn dringend opzoek naar antwoorden. Deel het bericht met anderen wellicht weten zij wat het is. Is er misschien meer tussen hemel en aarde en moeten ze de oplossing op spiritueel/cultureel gebied zoeken, zoals Thea adviseert? Of is dit iets medisch? Hoe dan ook, er wordt dringend naar hulp gezocht. Heeft u advies voor deze mensen? Laat het ons dan weten in de comments. Wij zorgen ervoor dat het hun zal bereiken. De familie is overigens heel open over hun probleem. Ze hebben zelfs een speciale Facebook pagina voor hun dochtertje.

Bericht van de ouders

***********************************************

[quads id=1]

Er is nog steeds geen duidelijkheid over wat onze dochter heeft ze gaat steeds verder achteruit. Wij en de doktoren (Nederland en buitenland) staan voor een raadsel en zitten met onze handen in het haar. Dokters zeggen dat er niemand hier mee bekend is. Er moet toch iemand zijn, dit kan zo toch niet?

alle onderzoeken wijzen nog op niks uit. Deel dit alsjeblieft er moet toch iemand zijn op deze planeet die dit wel (her)kent. We willen ons meisje zo graag helpen! Help ons door dit te delen en iemand te vinden zodat we ons kleine meisje kunnen helpen!

Onze dank is groot!

[quads id=1]

Bekijk hieronder een filmpje van haar: Wat je op het filmpje ziet van het lopen is de reden dat ze voor haar veiligheid in een rolstoel zit, en zij wordt daarom ook vast gehouden tijdens het lopen. Het filmpje is opgenomen voor de artsen.

Mensen er zijn valse accounts die zich voordoen als familie of doen dat ze namens ons praten. Dit is zeer zeker niet het geval wij reageren zelf of via Chanaya’ s story fb. En niks of niemand anders!
Deze personen (persoon) willen alleen aandacht over de rug van een ziek kind.
En wat er gezegd is/wordt is niet waar.

[quads id=1]

Iedereen met goede bedoelingen heel erg bedankt voor jullie berichten we lezen ze allemaal en doen ons best er op te reageren

Echt super hoe veel jullie het delen! word heel erg gewaardeerd! dank jullie wel❤

Jullie kunnen ook persoonlijk contact maken met de ouders:

https://www.facebook.com/thestoryofchanaya

***********************************************
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland