Vrouwen beroofd in auto na bezoek bar discotheek te Paramaribo – politie Suriname

Leerkracht Paramaribo
Twee dames zijn beroofd door een aantal mannen. Ze kwamen net uit een bar in Paramaribo. Toen ze wilden wegrijden werd hun achter deur geopend door 3 boeven.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politie bericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Deel het bericht met anderen en laat het meteen een waarschuwing zijn. Let op: Sluit al je deuren als je in de auto bent.

[quads id=1]

Bar Paramaribo

Twee vrouwen beroofd door drie criminelen. De beveiligers van een bardancing in de Swalmbergstraat te Paramaribo hebben in de vroege ochtend van zaterdag 14 september de 19-jarige Dion M. aangehouden.
Dion wordt ervan verdacht, samen met twee kompanen, twee vrouwen in de Nassylaan te hebben beroofd van hun tassen inhoudende geld en andere waardevolle spullen.

[quads id=1]

Achter deuren

Volgens verklaring van de slachtoffers liepen zij vanuit de bardancing naar hun auto. Op het moment dat zij voorin in de auto zaten werden de achterportieren open gemaakt en drongen de criminelen de auto binnen ten einde de tassen van de vrouwen weg te nemen. Na hun daad renden zij weg. De chauffeuse ging de dieven achterna maar verloor ze op een bepaald moment uit het oog. De vrouwen gingen terug naar de bardancing en vertelden de daar aanwezige beveiligers wat hun was overkomen.
[quads id=1]

Bar disco

De beveiligers gingen op onderzoek uit en in de directe omgeving van de bardancing werden de drie jongemannen gesignaleerd. Bij het zien van de beveiligers sloegen zij op de vlucht. Een van de jongemannen zou naderhand Dion, M. blijken te zijn. Het gelukte de beveiligers om Dion aan te houden en vervolgens over te dragen aan de politie van het bureau Centrum.

[quads id=1]

1 aangehouden

Op grond van bepaalde feiten en omstandigheden is Dion als verdachte aangemerkt en is hij, na afstemming met het Openbaar Ministerie, door de politie in verzekering gesteld

Bron:

Twee vrouwen beroofd door drie criminelen

Foto is een voorbeeldfoto
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland