Onze lieve Nancy Nathoeni uit Paramaribo is vandaag 40 jaar geworden

verjaardag Paramaribo
Hieperdepiep hoereee, Wat een bijzondere dag. Onze lieve Nancy Nathoeni uit Paramaribo is namelijk 40 jaar geworden. Nancy is de directeur van de kids play & body paint en ook van het NKC instituut. Zij wordt van harte gefeliciteerd. Helpen jullie mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht.

[quads id=1]

Psalms 18:3, 46
I will call upon the LORD, who is worthy to be praised: so shall I be saved from mine enemies.
The LORD liveth; and blessed be my rock; and let the God of my salvation be exalted.

[quads id=1]

Hiep hiep hoeraaa vandaag is het bigi yari voor mej Nancy Nathoeni. Zij mag vandaag 40 Kaarsjes uitblazen. Nancy is de directeur van de kids play & body paint , ook is zij de directrese van het NKC instituut te Paramaribo.

Moge al uw wensen in vervulling komen.
De felicitaties aan haar gezin.

De felicitaties komen van Jayant Soekhai

[quads id=1]

verjaardag Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland