Jongen vermist in de rivier – vakantie Suriname

moeder Suriname
Wat een verschrikkelijke onzekerheid voor deze familie in Suriname. Er wordt nog steeds gezocht naar een jongen uit Suriname.

[quads id=1]

Het is inmiddels al een week geleden dat de jongen verdween in de rivier. Maar helaas nog helemaal geen spoor van de jongen. Vakantie tijd oh heerlijke tijd, maar lieve mensen wees aub voorzichtig in het water. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Vakantie Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende hierover: VERMISTE JONGEN NOG NIET TERECHT. De dertienjarige R.G. die sinds 14 september wordt vermist, is nog niet terecht. De jongen verdween op die dag in de diepte van de Surinamerivier nadat hij achter een bal zou hebben aangezwommen tijdens het spelen te Accaribo.

[quads id=1]

Politie Suriname

De politie van Paranam werd gealarmeerd. Een duikersteam van het Korps Brandweer Suriname en de Maritieme Politie hebben direct gezocht naar de jongen. De politie bevestigt tegenover de Ware Tijd dat de hulpdiensten na haast een week zoeken nog geen succes hebben. De politie van Paranam is belast met het onderzoek.

[quads id=1]

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/09/20/vermiste-jongen-nog-niet-terecht/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland