Man in Paramaribo overleden nadat hij is mishandeld

Suriname politie
Er is een man overleden. De man uit Uitvlucht Paramaribo was ernstig mishandeld. Hij voelde zich daarna niet goed.

[quads id=1]

Vermoedelijk door de verwondingen na de mishandeling. Hij overleed voordat de ambulance arriveerde. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Man uit Paramaribo

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Man overleden na mishandeling. Een 57-jarige man, die in het weekend is mishandeld, is waarschijnlijk ten gevolge daarvan overleden. Het lijk is voor obductie in beslag genomen in opdracht van het Openbaar Ministerie.

[quads id=1]

Uit Uitvlucht

De Ware Tijd verneemt dat het slachtoffer dat in Uitvlugt woont, zich zaterdag op een privéweg begaf, waar hij door enkele mannen werd mishandeld. Zondagochtend kreeg hij ademhalingsproblemen. Er werd een ambulance ingeschakeld, maar toen die arriveerde bleek de man al te zijn overleden.

[quads id=1]

Aanhoudingen

Volgens informatie van de politie zijn enkele personen voor verhoor naar het bureau gebracht. Er zijn ook aanhoudingen verricht. De afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname is belast met het onderzoek.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/09/19/man-overleden-na-mishandeling/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland