Onze zus en moeder, 58-jarige, Soerdjwatie Hanoeman – Lala uit Paramaribo is er niet meer

moeder Paramaribo
De families Lala, Hanoeman en Trilokie maken hierbij het overlijden bekend van Soerdjwatie Hanoeman uit Paramaribo.Zij is 58 jaar geworden. Bekijk het bericht voor meer informatie. De rouwzittingen vinden plaats te Kwatta geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Met heel veel verdriet maken wij bekend dat op dinsdag 17 september 2019 van ons heen is gegaan, onze zus, schoonzus, Phoewa en moeder. mevrouw de weduwe

Soerdjwatie Hanoeman – Lala

In de leeftijd van 58 jaar

De rouwzittingen zullen plaatsvinden aan de Kwattaweg te Paramaribo in Suriname. Bekijk onderstaande foto voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland