Onze vrolijke en levenslustige zus, 53-jarige Patty Accord is overleden in Rotterdam

overleden Rotterdam

Hierbij maken de kinderen van wijlen Eduard Vreden bekend dat hun vrolijke zus Patricia Accord uit Rotterdam is overleden. Patty was een levensgenieter. Zij is 53 jaar geworden. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. De singineti is VANDAAG, geef het door aan belanghebbenden

Als het lichaam niet meer wil en het leven wordt een lijden, kan men dankbaar zijn, dat God het komt bevrijden. Dit sterven is zo moeilijk te verwerken, dat God ons allen deze dagen mag sterken. Bij hem is steun en kracht te vinden op deze aard.

[quads id=1]

Met intens verdriet maar vervuld met mooie, prettige herinneringen en liefde volle jaren die wij met elkaar hebben mogen delen, maken wij, de kinderen van wijlen Eduard Arnold Vreden bekend dat op donderdag 12 september 2019 van ons is heengegaan onze zeer geliefde zus ;

Patricia Mildred Accord

Meer bekend als Patty. Op de jonge leeftijd van 53 jaar.

De afscheidsdienst wordt gehouden op donderdag 19 september 2019 van 17.00u – 19.00u pm in de aula van Goetzee Dela uitvaartcentraal te Boezemsingel 35 Rotterdam.

Daarna is er een singi neti thuis bij de overledene.

Op vrijdag 20 september 2019 is er vanaf 10.30u – 11.15u am gelegenheid tot afscheid nemen in de aula van Goetzee Dela uitvaartcentrum te Boezemsingel 35 Rotterdam, waarna zij naar haar laatste rustplaats zal worden begeleid op de algemene begraafplaats Crooswijk, te Kerklaan nr. 1 te Rotterdam.

Onze zus was een vrolijk en levenslustig mens. Ze was een levensgenieter. Geen rouwkleding maar kleurrijke kleding.

[quads id=1]

Namens de diepbedroefde broers en zussen;

Jerry, Olivia, Ulrich, Haydi, Sherida en Diana allen Vreden met hun respectievelijke gezinnen in Nederland.

Shirley, Regillio, Jerrel, Bryan Patrick en Bryan Wendell allen Vreden met hun respectievelijke gezinnen in Suriname.

Rust zacht lieve Patty ,we zullen je nooit vergeten, je was een schat van een zus. Tot wederzien bij de opstanding.

Namens de nabestaanden:
Kinderen Vreden

[quads id=1]

overleden Rotterdam

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland