Onze vader Edward Uitenwerf (Slowa) is overleden in Amsterdam

overleden Amsterdam
Hierbij maken de bedroefde kinderen het overlijden van Edward Uitenwerf bekend. Hij was ook bekend als Slowa. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart in Amsterdam. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

overleden Amsterdam

Zoek het goede, niet het kwade, dan zullen jullie leven

Bedroefd en toch dankbaar dat aan zijn lijden nu een einde gekomen is, delen wij u mede dat na een langdurige ziekte, die hij op bewonderenswaardige wijze heeft gedragen, toch nog plotseling van ons is heengegaan, onze lieve papa en opa

Edward Richenel Uitenwerf
Slowa

*Paramaribo, District Commewijne, 3 augustus 1954
†Amsterdam, 16 september 2019

De afscheidsplechtigheid vindt plaats op dinsdag 24 september om 13:30 uur in de aula van begraafplaats De Nieuwe Ooster, Kruislaan 126 te Amsterdam. Aansluitend vindt de begrafenis plaats.

Na afloop is er gelegenheid om de familie te condoleren. Adres volgt nog

Namens:
Jennifer. Mayra. Ulbria. Orlando. Melvin. Fransciska. Ernesto.
Marvin. Clarissa. Roberto.

overleden Amsterdam

Correspondentieadres: Email: ollieu@hotmail.com

[quads id=1]

overleden Amsterdam overleden Amsterdam overleden Amsterdam

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland