Nederlandse oud-profvoetballer uit Suriname Kelvin Maynard doodgeschoten (video’s)

overleden Amsterdam Suriname

Een vreselijk bericht uit Nederland. Er is weer een jongeman doodgeschoten in Amsterdam ZuidOost. Het blijkt de in Paramaribo geboren Kelvin Maynard te zijn. Hij was pas 32 jaar oud

Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie hierover. Kijk ook naar de video van het incident en bekijk ook meerdere video’s van de voetballer. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan hieronder dit bericht.

De Telegraaf schreef het volgende: Geliquideerde man is oud-voetbalprof
Door. De man die woensdagavond bij een brandweerkazerne in Amsterdam is geliquideerd is de Surinaams-Nederlandse oud-profvoetballer Kelvin Maynard (32). Hij speelde onder andere bij FC Volendam en FC Emmen.

overleden Amsterdam Suriname

Dat bevestigen meerdere opsporingsbronnen aan De Telegraaf. Maynard werd woensdagavond onder vuur genomen toen hij in zijn auto reed op de Langbroekdreef in Amsterdam Zuidoost. Dat gebeurde volgens getuigen door twee mannen op een motorscooter. Hij probeerde aan de kogelrogen te ontkomen door uit te wijken naar een brandweerkazerne. Zijn auto kwam tegen de gevel tot stilstand. Reanimatie van het slachtoffer haalde niets meer uit.

Maynard begon zijn profloopbaan bij FC Volendam. In 2010 tekende de voetballer voor twee seizoenen bij het Portugese SC Olhanense. Na slechts één seizoen vertrok hij naar het Hongaarse Kecskemeti MT, waar zijn contract vroegtijdig werd ontbonden. Maynard speelde daarna nog bij FC Emmen en Antwerp FC. Zijn laatste seizoen speelde Maynard voor Quick Boys.

De liquidatie van de voetballer uit Suriname in Amsterdam, vond op dezelfde dag plaats als de moord op de advocaat Derk Wiersum. Die werd woensdagochtend bij zijn huis in Buitenveldert geliquideerd. Wiersum stond kroongetuige Nabil B. bij uit het liquidatieproces Marengo rond meervoudige moordverdachte en topcrimineel Ridouan Taghi. Volgens de politie staan de twee moorden vooralsnog los van elkaar.

Bekijk hier ook een video:

Geschreven door JOHN VAN DEN HEUVEL EN MICK VAN WELY
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland