Miquel en Kelvin opgesloten nadat er drugs in een post pakket is aangetroffen – politie Suriname (video)

pakket Suriname
Opgelet! Neem niet zomaar pakketjes aan van mensen in Suriname om te versturen naar het buitenland. Er kan drugs inzitten.

[quads id=1]

De politie heeft 2 mannen opgesloten nadat zij drugs in een pakket hebben ontdekt. Laat onderstaand officieel politiebericht meteen een waarschuwing zijn voor anderen. Deel het!! Want het kan toch bijna niet meer dat iemand je op deze manier erin luist? Zal de jongeman toch medeplichtig zijn? Bekijk ook een (oude) voorlichtingsvideo van de politie hierover.

[quads id=1]

Post pakket Suriname

Postverzender en verstrekker ingesloten. Rechercheurs van de Narcotica Brigade hebben op dinsdag 10 september de 26-jairge Miquel, M. en de 41-jarige Kelvin,P. opgespoord en aangehouden op hun woonadressen in Suriname.

Narcotica

[quads id=1]

Miquel bood op donderdag 4 juli van dit lopend jaar een pakket ter verzending naar het buitenland aan bij een postbedrijf hier te lande. Bij controle door de douane is 145 gram cocaïne in het postpakket aangetroffen. Het pakket met inhoud is vervolgens voor verder onderzoek overgedragen aan de Narcotica Brigade.

Van kelvin gehad

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat Miquel het postpakket inhoudende onder andere cocaïne, van Kelvin had ontvangen om te posten. Op zijn aanwijzing is de verstrekker Kelvin opgespoord en aangehouden.

[quads id=1]

Hangende het onderzoek is het tweetal na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Video

Bekijk hier een oude video van de politie erover:

Bron:

Postverzender en verstrekker ingesloten

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland