Man levenloos onder zijn poort aangetroffen in Suriname

overleden Suriname
Een vreselijk bericht van overlijden. Een man in Suriname is overleden nadat er een poort op hem is gevallen.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politie bericht om te lezen wat er precies is gebeurd. En bekijk de identiteitsgegevens van de overledene. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe.

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Poort valt op 55-jarige Kesnel en komt te overlijden. De 55-jarige Kesnel Marc Jean is in de morgen van donderdag 19 september levenloos door de eigenaar van pand no.112 te Leiding 8 onder de poort aangetroffen.

[quads id=1]

Geen teken van leven

De politie van bureau Leiding 9A deed na de telefonische melding van het ongeval de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen vertoonde Kesnel geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

[quads id=1]

Gedronken

Onderzoek wees uit dat de poort vermoedelijk in de avond van woensdag 18 september op Kesnel moet zijn gevallen met voor hem het noodlottige gevolg. Volgens verklaring van de eigenaar was Kesnel als landbouwer in dienst bij hem en woonde reeds 9 tot 10 jaar in de achter woning. Na zijn landbouwwerkzaamheden begaf hij zich elke avond na 19.00 uur naar de winkel om zich te goed te doen aan wat alcohol.

overleden Suriname

Onbekende reden

Het vermoeden bestaat dat hij op 18 september in beschonken toestand terugkeerde naar huis. De poort die vrij zwaar is, moet vermoedelijk door tot nog toe onbekende reden op hem zijn gevallen.

[quads id=1]

Levenloos aangetroffen

De eigenaar die in de voorste woning verblijft, belde Kesnel omstreeks 09.00 uur in de morgen van 19 september op, maar kreeg geen gehoor. Redenen waarom de eigenaar op zoek ging naar zijn arbeider en hem levenloos onder de poort aantrof.

Het ontzielde lichaam van Kesnel is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Bron:

https://www.politie.sr/poort-valt-op-55-jarige-kesnel-en-komt-te-overlijden/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland