Home Overleden

Korporaal der eerste klasse, 35-jarige Jozef Dankoi uit Suriname, is overleden

He was one of the best.
Waka bun, wi lobi brada

Met grote verslagenheid maken de collega’s van de 35-jarige Jozef Dankoi uit Suriname bekend dat hij is overleden. In leven was hij werkzaam bij het Directoraat Nationale Veiligheid. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie.

Overleden

Dankoi Jozef Michel

In de leeftijd van 35 jaar

Geboren 24 augustus 1984
Overleden 6 september 2019

overleden Paramaribo

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland