Korporaal der eerste klasse, 35-jarige Jozef Dankoi uit Suriname, is overleden

overleden Paramaribo
He was one of the best.
Waka bun, wi lobi brada

Met grote verslagenheid maken de collega’s van de 35-jarige Jozef Dankoi uit Suriname bekend dat hij is overleden. In leven was hij werkzaam bij het Directoraat Nationale Veiligheid. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Overleden

Dankoi Jozef Michel

In de leeftijd van 35 jaar

Geboren 24 augustus 1984
Overleden 6 september 2019

[quads id=1]

overleden Paramaribo
[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland