Zanger Asgar Koster per direct weg bij Youth Voice Suriname in Paramaribo (video’s)

Paramaribo Suriname

Asgar Koster uit Paramaribo. We kennen hem allemaal als ‘De jongen van de kerk’. Lief, christelijk en doet geen vlieg kwaad. Maar toch zou een ouder van een meisje over hem hebben geklaagd.

[quads id=1]

Hij zou met een contestant intiem getinte chatgesprekken hebben gevoerd, en in een videochat ook bepaalde voorstellen hebben gedaan. De STVS heeft besloten de samenwerking met Koster onmiddellijk te verbreken. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. En kijk ook naar wat video’s over hem. Hoge bomen vangen veel wind. Geldt dat ook voor Asgar?

[quads id=1]

Show in Paramaribo

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Asgar Koster is geen jurylid meer bij de talentenshow Youth Voice. Muziekproducer, arrangeur tevens zanger Asgar Koster, is door de STVS aan de kant gezet als jurylid bij de talentenshow Youth Voice. Hij zou intiem getinte chatgesprekken hebben gevoerd met een contestante en in een videochat ook bepaalde voorstellen hebben gedaan.

[quads id=1]

Ouder van een meisje

Paramaribo Suriname
Foto van zijn Facebook pagina

Een ouder van het meisje zou deze zaak onder de aandacht van de verantwoordelijken bij Youth Voice hebben gebracht, die de directeur van het tv-station vervolgens op de hoogte stelden en hem de chatberichten ook toonden. STVS-directeur Steven Rodriguez gaf toen de opdracht de samenwerking met Koster onmiddellijk te verbreken, wat ook gebeurde.

Geen details

Rodriguez bevestigt tegenover de redactie van de Ware Tijd dat de samenwerking met Koster om dringende redenen met onmiddellijke ingang is verbroken. Vanwege de gevoeligheid van deze zaak wenst hij geen details te verschaffen. De ernstige aantijgingen aan het adres van het gewezen jurylid heeft de directeur bevestigd noch ontkend.

[quads id=1]

Shaquille Marcus

De STVS focust zich nu op een vlotte afronding van het talentencontest. In Kosters plaats treedt nu Shaquille Marcus op als jurylid. Koster, door de dWT-redactie geconfronteerd met de aantijgingen, zegt daarop niet te zullen ingaan. Hij merkt op dat op basis van “bepaalde dingen” de samenwerking tussen hem en de STVS is beëindigd.

Hij heeft aangifte gedaan

[quads id=1]

De aantijgingen zou hij ook elders hebben gehoord en bij de politie aangifte hebben gedaan tegen de personen die de beschuldigingen hebben gelanceerd. Waar en tegen wie hij aangifte heeft gedaan, wilde hij niet zeggen.

Samenwerking gestopt

Daar de directeur van de STVS geen informatie omtrent de aanleiding van het verbreken van de samenwerking heeft verschaft, wenst Koster ook geen details te geven. “Ik weet niet of ik de informatie serieus moet nemen. Het is jammer dat dingen zo zijn gezegd. De samenwerking is gestopt. Ik kan niet vertellen waarom”, aldus Koster uit Paramaribo.

Video’s:

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/09/18/stvs-verwijdert-asgar-koster-als-jurylid-youth-voice-contest/

Geschreven door Ivan Cairo
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland