Snelheidsduivel rijdt erf op en vliegt huis binnen in Suriname (foto’s)

Nickerie Suriname
Een auto is in een huis gereden in Suriname. Hij vloog het balkon op. Dit moet echt een snelheidsduivel zijn geweest en vermoedelijk was de chauffeur ook nog dronken. De schade was enorm. En er konden ook doden vallen.

[quads id=1]

De eigenaar van het huis was met zijn gezin in diepe slaap. Bekijk het bericht om te lezen wat hij zegt en kijk naar de overige foto’s. Wie gaat dit allemaal betalen?

[quads id=1]

Auto Nickerie

SNELHEIDSDUIVEL VEROORZAAKT ENORME SCHADE AAN WONING. Een zekere K. heeft maandag rond middernacht enorme schade veroorzaakt aan een neutenwoning aan de Delhiweg in Nickerie.

Hij moet met hoge snelheid hebben gereden en verloor de controle over het voertuig. Daardoor raakte hij van de weg en kwam hij terecht op het balkon van het huis in Suriname, veel hoger dan de straat.

Balkon ingestort

Hoe dat mogelijk is blijft een vraagteken. Het balkon is ingestort, de glazen deur is kapot en het dak van het huis is ontwricht. Het gezin sliep al. “We schrokken van de enorme knal die tot in de verre omgeving te horen was en zijn gelijk komen kijken wat er aan de hand was.

[quads id=1]

De eigenaar

Wij konden nauwelijks geloven wat we zagen”, zegt Shaam Jhingoerisingh, bewoner en eigenaar van de woning.

Nadat hij zijn vrouw en twee kinderen elders in veiligheid had gebracht, heeft hij aangifte gedaan bij de politie. Volgens hem zaten er twee personen in het voertuig die ogenschijnlijk dronken waren. De auto waarmee de schade is aangericht, is onherstelbaar vernield.

[quads id=1]

De bestuurder is met inwendige kneuzingen opgenomen in het Mungra Medisch Centrum en de mede-inzittende kwam met de schrik vrij.

Kinderen naar school

Volgens Jhingoerisingh wordt vaak erg hard gereden aan de Delhiweg. “Het zou goed zijn als de overheid drempels plaatst, omdat het gaat om een drukke weg waarvan ook veel kinderen gebruikmaken op weg naar school. Sommigen gaan op de fiets.”

[quads id=1]

Foto’s

De eigenaar wil dat zijn schade wordt vergoed. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Bekijk hier de foto’s:

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/09/18/snelheidsduivel-veroorzaakt-enorme-schade-aan-woning/

Foto’s van Suriname Vandaag
Geschreven door Beta Debidien
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland