Restaurant te Blauwgrond in Paramaribo per direct gesloten – bekijk de foto’s

restaurant Paramaribo
Als we denken aan blauwgrond denken we aan een lekkere bami. Maar na het zien van deze foto’s lust je geen bami of tjauwmin meer. Vlees in de wasbak. Vuile koelkasten en oude verlepte afwasborstels. Heb je die wasbak gezien? Dit kan nooit gezond zijn

[quads id=1]

Dit restaurant in Paramaribo is per direct gesloten. Bekijk de vele foto’s en je snapt precies waarom. Hoe vies kunnen mensen zijn? Eten hier echt nog mensen?

[quads id=1]

Restaurant Paramaribo

Bic Paramaribo Noordoost schreef het volgende hierover: Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst hebben op maandag 16 september een onhygiënisch restaurant in het ressort Blauwgrond te Paramaribo gesloten.

Bij onderzoek (stukbehandeling) troffen de ambtenaren een zeer onhygiënische situatie aan waardoor in opdracht van de dc terstond overgegaan moest worden tot sluiting van de zaak in Paramaribo.

[quads id=1]

De misstanden die zijn geconstateerd zijn o.a :

-Een kok die niet beschikt over een medische keuring
– Onhygiënische keuken
– Weinig ventilatie en slechte verlichting in de opslagruimte en de keuken
– Afzuigfan met lagen vet besmeurd
– Overvolle vetput
– Brandblusapparaten die niet voldoen
– Geen insectenbestrijding
_ Gedestilleerd recht niet voldaan
_ Het niet naleven van de kleding voorschriften

[quads id=1]

Flinke boete

De vergunninghouder moet zich aanmelden op het districtscommissariaat voor het betalen van een fikse boete en moet de verplichte sluitingsdagen gebruiken om de zaak grondig schoon te maken.

Bekijk hier de foto’s:

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Smerige winkel te Paramaribo gesloten – bekijk de vieze foto’s

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland