Anandkoemar uit Paramaribo dreigt buurman en zijn 5 kinderen in brand te steken – politie Suriname

brand Paramaribo
Anand uit Paramaribo heeft de buurman bedreigd. Hij heeft gezegd dat hij zijn huis met kinderen erin in brand gaat steken

[quads id=1]

Vreselijk om daarmee te dreigen terwijl er nog steeds families in Suriname rouwen om het verlies van hun kinderen door brand. Gelukkig maakt KPS geen grappen. Ze hebben de dronkaard opgesloten. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Kinderen Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Habituele drinker ingesloten voor bedreiging. De politie van het bureau Flora heeft op vrijdag 13 september de 64-jarige habituele drinker Anandkoemar R. aangehouden.

[quads id=1]

Buurman

Deze verdachte bedreigde op die bewuste dag de woning van zijn buurman met zijn vijf kinderen erin in brand te zullen steken. De buurman deed toen aangifte tegen Anandkoemar, waarna de verdachte op zijn woonadres aan de Parastraat te Paramaribo werd opgespoord. Hij bleek onder invloed van alcohol te verkeren en werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau.

[quads id=1]

Opgesloten

Na te zijn ontnuchterd, is hij voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Bron:

Habituele drinker ingesloten voor bedreiging

Foto is een voorbeeldfoto

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland