Albert, Hein, Anielkumar, Wendel, Windon en Clifton opgesloten na invallen te Paramaribo – politie Suriname

politie Paramaribo
De politie heeft na uitgewerkte informatie invallen gepleegd op verschillende adressen te Paramaribo

[quads id=1]

Daarbij hebben ze 6 verdachten aangehouden en opgesloten. Bekijk onderstaand officieel politiebericht om te lezen wat ze allemaal hebben aangetroffen.

[quads id=1]

Arrestaties in Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Narcotica Brigade en Arrestatie Team (A.T.) plegen invallen op bekende drugslocaties. Leden van de afdeling Narcotica Brigade en het A.T. hebben na uitgewerkte informatie in de middag van vrijdag 6 september op twee bekende drugslocaties invallen gepleegd.

[quads id=1]

In Paramaribo

Aan de Drambrandergracht te Paramaribo zijn de 39-jarige Albert, A. en de 28-jarige Hein, P. aangehouden. Er is op die locatie in totaal 1.940 gram marihuana aangetroffen en in beslag genomen.

De wetsdienaren koersten vervolgens naar de Hirasingstraat te Paramaribo en hebben aldaar de vier verdachten Anielkumar, P.( 32), Wendel, T.( 38), Windon, A.( 40) en Clifton, P.(41) kunnen aanhouden.

Drugs

Bij fouillering is op Anielkumar acht wikkels marihuana, negen wikkels cocaïne en SRD 360 aangetroffen, terwijl er op de bank waarop Wendel, Windon en Clifton zaten er 152 wikkels cocaïne (40 gram), 17 wikkels heroïne (6 gram) en 37 wikkels marihuana( 26 gram) zijn aangetroffen en in beslag zijn genomen.

[quads id=1]

Alle 6 opgesloten

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn alle zes drugsverdachten hangende het onderzoek in verzekering. Het onderzoek in deze twee zaken duurt voort.

Bron:

https://www.politie.sr/narcotica-brigade-en-arrestatie-team-a-t-plegen-invallen-op-bekende-drugslocaties/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland