36-jarige man overleden na kap partij Residastraat Paramaribo – politie Suriname

overleden Paramaribo
Een 30 jarige man heeft een 36-jarige man gekapt in Paramaribo. De man is aan zijn verwondingen overleden.

[quads id=1]

Lees het officiële politie bericht voor meer informatie omtrent het incident. Bekijk ook de identiteitsgegevens van het slachtoffer. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe

[quads id=1]

Kap partij Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Slachtoffer kappartij in het ziekenhuis overleden; verdachte aangehouden. De 36-jarige Diego Richaards is op maandag 16 september in het ziekenhuis te Paramaribo overleden, na een kap partij op zondag 15 september op de hoek van de Gladiolen- en de Residastraat te Pramaribo.

[quads id=1]

Politie Suriname

De politie van het ressort Nieuwe Haven kreeg op 15 september de melding van een kap partij op voornoemde locatie en deed de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst van de wetsdienaren werd Diego, die niet aanspreekbaar was met verwondingen op zijn hoofd, buik en rug aangetroffen.

Per ontboden ambulance werd hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. In kritieke toestand werd het slachtoffer in de ziekeninrichting opgenomen, waar hij op 16 september het leven liet. Zijn ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen.

[quads id=1]

Scherp voorwerp

De 30-jarige Valentino T. had voor de komst van de politie de plek met het scherp voorwerp verlaten, maar meldde zich dezelfde dag aan op het politiebureau te Paramaribo. Hij werd direct aangehouden en het scherp voorwerp is eveneens achterhaald. Volgens zijn verklaring heeft hij vaker last ondervonden van Diego.

[quads id=1]

Hij nam geen kans

Toen Valentino het slachtoffer op zondag tegenkwam, nam hij geen kans en bracht Diego verwondingen toe met het scherp voorwerp.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

overleden Paramaribo
Foto binnengekomen via Facebook

Slachtoffer kappartij in het ziekenhuis overleden; verdachte aangehouden

Foto binnengekomen via Facebook
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland