Vrouw eist 60 miljoen dollar van Kevin Hart na slippertje (video’s)

Hart Amerika
Celebrity news – Acteur Kevin Hart had afgelopen maand wel dood kunnen zijn. En terwijl hij nog aan het herstellen is, zit hij alweer in een nieuw drama

[quads id=1]

Hij was een tijdje terug vreemd gegaan en dat schatje eist nu een hele hoop geld van hem. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video waarin het schatje haar verhaal vertelt. Wauw 60 miljoen dollar. Heeft ze gelijk? Of grijpt ze wel heel erg hoog? 1 ding is zeker: Waka libi no boeng. Laat het een les zijn voor anderen.

[quads id=1]

Kevin Hart

Nu.nl schreef het volgende hierover: Kevin Hart voor 60 miljoen dollar aangeklaagd vanwege maken van intieme video. Kevin Hart is aangeklaagd door Montia Sabbag, de vrouw met wie hij in 2017 een intimate video maakte.

60 miljoen

De vrouw eist 60 miljoen dollar (bijna 55 miljoen euro) omdat de acteur met een vriend zou hebben afgesproken om hun nacht samen op video op te nemen.

[quads id=1]

Volgens Sabbag zou Hart de video alleen hebben gemaakt om er publiciteit mee te genereren, zo meldt TMZ.

Publiciteit

Ze beweert dat de acteur en zijn vriend J.T. Jackson, die eerder werd gearresteerd omdat hij Hart zou hebben afgeperst, samen de camera in de hotelkamer verborgen hebben. Destijds werd beweerd dat Jackson de komiek zou hebben gechanteerd door te dreigen de video openbaar te maken.

De woordvoerder van Hart heeft nog niet gereageerd op de aanklacht.

[quads id=1]

Zwangere vrouw

Op de betreffende beelden was Hart te zien met een onbekende vrouw in een club in Las Vegas. Op een tweede video zou gesuggereerd worden dat de twee omgang met elkaar hadden. Harts echtgenote was op dat moment zwanger en het verschijnen van de beelden zou hem bijna zijn huwelijk hebben gekost.

Hart Amerika

Auto ongeluk

De acteur is momenteel aan het revalideren nadat hij betrokken raakte bij een auto-ongeluk. Naar omstandigheden gaat het goed met Hart, die een rugoperatie moest ondergaan.

P.s. Kevin Hart zijn waarde ligt tussen de 15 en 200 miljoen. Dus 60 miljoen is wel heel erg veel.

Bekijk hier de video’s ervan:

[quads id=1]

https://www.youtube.com/watch?v=mejPDyZp8Io

https://www.youtube.com/watch?v=QDdrvDdIZvM

Eerdere berichten:

Video – Heeft Kevin Hart een ‘buitenvrouw’ terwijl vrouwtje zwanger is?

Acteur Kevin Hart betrokken bij ernstig verkeersongeval in Amerika (video)

Bron:

https://www.nu.nl/achterklap/5993683/kevin-hart-voor-60-miljoen-dollar-aangeklaagd-vanwege-maken-van-seksvideo.html?redirect=1

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland