Vader maakt vrouw en 4 kinderen dood en laat ze wekenlang in huis rotten – Amerika (video)

vader Amerika
Vreselijke familieberichten uit Amerika. Wat gebeurt er met sommige vaders. Alweer heeft er 1 zijn hele gezin uitgemoord

[quads id=1]

De man had het lichaam van zijn vrouw gewoon in de auto laten wegrotten. De politie kwam erachter door de stank.  De lichamen van zijn kinderen lagen wekenlang gewoon in huis. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video erover. Dit is toch niet te geloven? Die arme kinderen.

[quads id=1]

Vader uit Amerika

vader Amerika

HLN.be schreef het volgende hierover: “Er ligt een lijk in mijn wagen”: Man uit Amerika gearresteerd voor moord op zijn vrouw en hun vier kinderen na auto-ongeluk.

De politie in de Amerikaanse staat Georgia heeft maandag een man opgepakt voor de moord op zijn echtgenote en hun vier kinderen. Hij kon geen kant meer op toen hij betrokken was bij een auto-ongeluk terwijl het lijk van zijn echtgenote in zijn wagen lag.

vermist opgegeven

Casei Jones (32) en haar vier kinderen – Cameron (10), Preston (5), Mercalli (2) en Aiyana (1) – waren wekenlang niet gezien in hun woonplaats in Amerika maar pas zaterdag werd de vrouw als vermist opgegeven door familie.

[quads id=1]

Maandag volgde meteen een doorbraak in het onderzoek toen Michael Wayne Jones Jr., de 38-jarige echtgenoot van de vrouw, betrokken was bij een auto-ongeluk in Brantley County, zo’n 250 kilometer verderop in de staat Georgia.

Vieze geur

Een agent beschreef dinsdag op een persconferentie hoe hij “een vieze geur” rook toen hij de gecrashte auto naderde. Jones bekende dan ook meteen: “Je zal me waarschijnlijk graag handboeien aandoen, want er ligt een lijk in mijn wagen”. Het lichaam van zijn vrouw werd vervolgens inderdaad in de wagen gevonden. Jones vertelde ook meteen waar  hij de lichamen van zijn vier kinderen had verborgen.

In huis

Jones zou volgens de agenten zijn familie wekenlang geleden al vermoord hebben, en hun lichamen in zijn huis en zijn busje verborgen hebben. Daarna zou hij zich in telefoonberichtjes hebben voorgedaan als zijn vrouw, zodat haar familieleden zouden denken dat ze nog in leven was. Pas toen zij onraad roken en haar alsnog als vermist opgaven, zou Jones op de vlucht zijn geslagen.

[quads id=1]

“Het pure kwaad”

“Jammer genoeg heeft het pure kwaad zich vandaag geroerd in Marion County. Dat is de beste manier om het te beschrijven”, aldus de sheriff van Marion County op een persconferentie. “Jones heeft alle recht verloren om deze aarde rond te lopen. Ik zou niet graag in zijn plaats zijn als hij voor de Heer moet verschijnen”, klonk het.

Video

Beijk hier een video erover:

[quads id=1]

Bron:

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190917_04613788

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland