Slordige Supermarkt te Paramaribo per direct gesloten (foto’s)

supermarkt Paramaribo
Roti uit een zakje bij de supermarkt. Ja, soms kan het best lekker zijn. Maar als je die toonbank ziet waarvan het wordt gekocht, dan heb je echt geen honger meer. Vooral als de houdbaarheidsdatum niet helemaal duidelijk is.

[quads id=1]

Wie winkelt er eigenlijk nog in deze rommelige en slordige supermarkt midden in de stad Paramaribo? Voorlopig niemand want hij is per direct gesloten. Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de ongelooflijke foto’s. Wat een troep!

[quads id=1]

Supermarkt Paramaribo

MGD sluit rommelige supermarkt. Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst zijn onlangs overgegaan tot sluiting van een rommelige supermarkt in het ressort Centrum Paramaribo.

Meerdere ongeregeldheden

Bij controle is gebleken dat meerdere vergunningsvoorwaarden niet worden nageleefd. De ongeregeldheden die zijn geconstateerd zijn onder andere: – Een magazijnruimte die als keuken tevens slaapkamer gebruikt wordt en in verbinding staat met sanitaire ruimtes, Geen medische keuring, geen tussen persoon vergunning, geen ongediertebestrijding en niet/ slecht gesorteerde schappen.

[quads id=1]

Sluitingsdagen

De ondernemer heeft de ruimte om gedurende de sluitingsdagen orde op zaken te stellen. Indien bij hercontrole blijkt dat alle minpunten zijn aangepakt, zal de ondernemer wederom in de gelegenheid worden gesteld over te gaan tot verkoop.

[quads id=1]

Bron: BIC Paramaribo Noor Oost
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland