Schedels, botten en andere menselijke resten gevonden in Suriname

Moengo Suriname
Vanmorgen zijn er menselijke resten gevonden nabij het oud-Suralco ziekenhuis in Suriname.

De ontdekking werd gedaan door twee werkers die bezig waren het terrein schoon te maken. Bekijk het bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Moengo Suriname

Starnieuws Suriname publiceerde het volgende: Vanmorgen zijn er menselijke resten gevonden nabij het oud-Suralco ziekenhuis van Moengo. De ontdekking werd gedaan door twee werkers die bezig waren het terrein nabij het ziekenhuis, niet ver van het aangrenzende oud-lijkenhuis, schoon te maken.

[quads id=1]

Assistentie vanuit Paramaribo

De werkers hebben in een duiker de ontdekking gedaan. De politie is erbij gehaald en is bezig met het onderzoek. Er is ook forensische assistentie gevraagd vanuit Paramaribo. Van het oud-lijkenhuis is bekend dat het tijdens de Binnenlandse Oorlog, kort na de Moiwana-slachting in 1986, met lijken die in verre staat van ontbinding waren, is afgebrand.

[quads id=1]

Middelbare school

Rond het oud-ziekenhuis is er in de afgelopen dagen veel gezegd. De regering, met name het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, is van plan om een gedeelte van het ziekenhuis te gebruiken voor een middelbare school. De voornemens stuitten op protest van de Moengonezen. Zij vinden dat de regering beter een nieuwe school kan bouwen.

[quads id=1]

Moengo Suriname

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/54647

Geschreven door Ala-D Media
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland