Maisha Neus moet afstand nemen van presidentskandidatuur na alcohol incident in Paramaribo – politiek Suriname (video)

Neus Suriname
Maisha Neus werd vorige week tijdens een verkeerscontrole staande gehouden door de politie in Paramaribo.

[quads id=1]

De voorzitter van Strei! bleek veel te veel gedronken te hebben. De politie heeft haar de nodige sanctie opgelegd. Maar daar is het niet bij gebleven. Ook haar partij, Strei!, heeft haar de nodige sanctie opgelegd. 1 daarvan is: Afstand van presidentskandidatuur. Bekijk de brief om te lezen wat ze nog meer opgelegd heeft gekregen. Gaat de partij nu te ver? Of is dit het beste wat ze konden doen? P.s. kijk ook naar een interessante video van Maisha.

[quads id=1]

Verkeer Paramaribo

De 33-jarige Maisha Neus werd vorige week door de politie van het bureau Kwatta Paramaribo tijdens een verkeerscontrole staande gehouden.

Bij de ademanalyse test blies zij 695 microgram uitgeademde alcohol lucht uit. Het maximale toegestane promillage is 220 microgram. Haar rijbewijs is toen door de politie ingevorderd.

[quads id=1]

Brief

Ook het hoofdbestuur van haar partij heeft mevrouw Neus de volgende sanctie opgelegd. Bekijk onderstaande brief voor meer informatie daarover:

neus verkeer Paramaribo

[quads id=1]

Mevrouw Neus heeft op social media aangegeven de opgelegde sancties te aanvaarden en hiermee dit hoofdstuk af te sluiten.

Video

Maisha was ooit ook bij ‘Tap a Bankstel’ Bekijk hier de leuke video daarvan:

Eerdere berichten:

Verdrietige en teleurgestelde Maisha Neus uit Paramaribo biedt publiekelijk haar excuses aan

Dronken Maisha Neus in Paramaribo betrapt achter het stuur – rijbewijs ingevorderd

Bron: Strei!
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland